به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی طبیبزاده پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بیان داشت: استان کرمان دارای هفت هزار اثر تاریخی و جاذبههای طبیعی است؛ همچنین ۷۰۰ اثر ثبت ملی و هفت اثر ثبت جهانی در کارنامه گردشگری کرمان قرار دارند.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان کرمان و ورود و خروج گردشگران خارجی و داخلی باید شاهد رونق در این بخش و واحدهای اقامتی باشیم که عملاً چنین چیزی رخ نداده است.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: سالانه حدود ۳۰ هزار توریست خارجی وارد استان کرمان میشوند که این رقم در مقایسه با استانهای همجوار رقم بسیار بالایی نیست و تاکنون نتوانستهایم از جاذبههای گردشگری استان کرمان در جهت رونق بخشیدن به بحث گردشگری استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه برای توسعه گردشگری در استان کرمان هنوز به باور جدی نرسیده ایم، اظهار داشت: شاید بتوان گفت که اداره میراث فرهنگی کرمان به لحاظ ساختار اعتبارات یکی از ضعیفترین ادارات استان است.
طبیبزاده افزود: بخش گردشگری سهم پایینی از تسهیلات بانکی دارد و به دلیل طولانی بودن سیستم سوددهی اقتصادی این بخش، باید تسهیلات مدت دار به این حوزه تعلق گیرد؛ به نظر میرسد استان کرمان نتوانسته از تسهیلات صندوق ملی در أین رابطه بهره گیرد.
وی یادآور شد: همه این عوامل نشان دهنده این آیا که کرمان جایگاهی در تسهیلات تبصره ۱۸ و بخش گردشگری ندارد ما به عنوان بخشی خصوصی میتوانیم به این نکته توجه کنیم و به عنوان یک مطالبه عمومی آن را در نظر بگیریم.
طبیبزاده گفت: ترمینال فرودگاه کرمان در شان کرمان نیست؛ قرار بود ترمینالی با گنجایش پنج میلیون مسافر با کمک بخش خصوصی ایجاد شود ولی باید دید چرا منتفی شده است؟
نظر شما